Trine 4 “Kabus Prensi” Bulma Yolculuğuna Çıkıyor.

Trine 4 “Kabus Prensi” Bulma Yolculuğuna Çıkıyor.

Trine 4, üç ana kahramanımız Amadeus, Pontius ve Zoya’yı 2.5D platform oluşturma formülüne ve elbette fizik temelli bulmacalarına geri döndürerek getiriyor. Korkunç kabuslarla atıp çalınan ve kaybolan Prince Selius, karanlık yaratıkları gerçek dünyaya döküyor. Bu krizle yüzleşmek ve kayıp Prens’i bulmak için, Astral Akademi, bu vizyonlar aklını bırakıp gerçek dünyaya girerken üçlüye yardım ediyor.

Oyunun hızlandırılan bir dövüş sistemi var, dizideki diğer oyunculardan daha fazla boss dövüşüyor ve dört oyuncu çevrimdışı ve çevrimiçi işbirliğine sahip. Yalnız da oynanabiliyor.

Trine 4’teki bulmacalar emrinizde, ateş, hava, ışık, mıknatıslar, elektrik ve daha fazla büyü ve teçhizat kullanma gereksinimine sahip olduklarından değişiklik gösterecektir. Stüdyo tarafından “bol” olarak tanıtılan ve “çeşitli yeteneklerin ve şaşırtıcı yeni becerilerin kilidini açabilen” bir yetenek ağacı da var.

Trine 4 ve Trine Ultimate Collection, Modus Games tarafından fiziksel olarak piyasaya sürülecek. Trine 4, oyunu ve bir dünya haritasını içerecek ve Trine Ultimate Koleksiyonunda dört oyunun tümü, dizinin orijinal müziği, en yeni macera için dijital sanat kitabı, geri dönüşümlü bir kapak sayfası ve dünya haritasıyla birlikte bazı bonus içerikler de yer alacak. Siz de ön sipariş verirseniz, bir kumaş afiş ve Trine 4 için oyun içi bonus içerik kazanacaksınız.

Üçüncüsü 2.5D yerine 3D stilli bir servis yolunda olduğu için, bu seri için başlangıç formülüne bir geri dönüş. Oyun, 65 Metacritic skoruyla da alınamadı. Frozenbyte’ın Başkan Yardımcısı Joel Kinnunen, 2015’te, oyunun bir önceki girişten üç kat daha pahalı olduğunu söyledi. “Geribildirim, kullanıcı incelemeleri ve zayıf medya ilgisi bizi şaşırttığı için, serinin geleceği şu anda söz konusudur” dedi. Yeni bir giriş ve fiziksel bir sürümle birlikte, geri dönüş gibi görünüyor.