Ücretsiz Call of Duty: Black Ops 4 Öğeleri Alın

Ücretsiz Call of Duty: Black Ops 4 Öğeleri Alın

Ücretsiz Call of Duty: Black Ops 4 Öğeler

Ücretsiz Call of Duty: Black Ops 4 Öğeler

Call of Duty: Black Ops 4, 12 Ekim Cuma günü PS4, Xbox One ve PC için çıkacak. Serinin hayranıysanız, muhtemelen bunu zaten biliyorsunuzdur, ama belki de bilmediğiniz şey, PS4 sahiplerinin güzel Black Ops 4 temalı ücretsiz bazı şeyler alabilmeleridir. Aslında, bazılarından yararlanmak için PS4’e bile ihtiyacınız yoktur.

Tüm ücretsiz öğeler PlayStation’ın Call of Duty: Black Ops 4 Countdown to Launch sayfasından toplanabilir. Burada çeşitli şeyler almak için bağlantıları tıklayabilirsiniz. Şuandan itibaren 11 Ekim’e kadar, oyunun fiziksel bir kopyasıyla gelen ve büyük bir Black Ops 4 ekran teneke kutunun içinde paketlenmiş olan üç PS4 Pro konsolundan birini kazanmak için giriş yapabilirsiniz.

Ardından, Black Ops 4 PS4 avatarlarının yanı sıra dinamik bir Black Ops 4 PS4 teması için hak ettiğiniz kodları aşağıya doğru listeleyebilirsiniz. Bu kodları PlayStation Store’da, bir tarayıcıda veya PlayStation 4 konsolunun kendisinde kullanabilirsiniz.

Tema sistem simgelerinizi Black Ops turuncu şeklinde renklendirir. Son olarak, Countdown to Launch sayfası, herkesin indirebileceği masaüstü ve mobil cihazlar için bir PlayStation hesabı olmayanlar da dahil olmak üzere çeşitli duvar kağıtları sunar. Bir dizi duvar kağıdı, Zombies modunu temel alırken, diğer özellikler ise yeni battle royale Blackout modu temalıdır.