Watch Dogs 2 Güncellemesi Bu Hafta Geliyor!

Watch Dogs 2 Güncellemesi Bu Hafta Geliyor!

Watch Dogs 2, “bu hafta” çıkan birkaç yeni özellik ve hata düzeltmesiyle tekrar güncellenmek üzerede.

En büyük haberler, tamamladığınız herhangi bir Ana İşlem seviyesine dalmanıza izin veren bir ‘tekrarlama misyonu’ fonksiyonunun eklenmesidir. Yayıncı Ubisoft’a göre, “bu, en sevdiğiniz anları ya da farklı oyun stilleri denemenizi sağlayacak.”

Yamanın diğer özellikleri arasında, Seçenekler menüsünden oyun zorluğunu değiştirmek yerine oyunun zorluğunu yeni bir kaydetmeye başladığınızda seçme olanağı dahildir. Ayrıca 3D yazıcıdan satın alabileceğiniz bazı yeni düşman silahları var ve hacker seviyeniz – artı arkadaşlarınızın korsan seviyeleri – artık oyun içi telefonunuzda görüntülenecek.

Ubisoft, hafif bir nota göre, hızı sınırını aştıysanız, sizi durdurmak için sürekli sizi kınayan bir polis memurunun karakterinin biraz sert olacağı belirtilmektedir. Polis memuru ve o, bu komutu bir nokta elde etmek için sık sık tekrar etmeye gerek olmadığını kabul ediyor “diye belirtiyor yayıncı.”

Bilgisayar için yeni gelen/gelecek güncellemeler:

  • Crossfire sistemlerinde geliştirilmiş performans (AMD çift GPU sistemleri)
  • UI ve metinle ilgili çeşitli küçük sorunlar düzeltildi.
  • Çoklu monitör modunda HUD ile birlikte sabit küçük sorunlar.

Çözülen buglar ve hatalar:

  • Mass Sitara: Sitara’nın A Walk in the Park’ta Hacker Uzayında birden fazla kez bulunabileceği bir sorunu geliştirdi.
  • Bounty: Avlanan oyuncu Wrench’in garajında saklanırsa bir Bounty’nin sonsuza dek sürebileceği ender ve nadir bir sorun düzeltildi.
  • Bisiklet Çarpışması: Bisikletlerde çarpışma boyutunu düşürdüğünden, oyuncunun parkurları tıkanmadan engellere yaklaşması sağlandı.
  • Liderler: Liderler bölümündeki bölümlerin açıklamalarını düzeltti.