Yeni Apex Legends Yama Değişiklikleri

Yeni Apex Legends Yama Değişiklikleri

Apex Legends Yama

Apex Legends Yama

Respawn’ın Apex Legends‘ına PS4, Xbox One ve PC’de yeni bir güncelleme geldi. Bir dizi silah dengesi değişikliği yapar ve bazı kayda değer şeyler vardır.

Respawn ayrıca, genel olarak güncellemeler konusundaki felsefesini ana hatlarıyla belirterek Reddit’te yayınladığı bir yayında, güncellemeleri daha az yayınlamak ve bunun yerine anlamlı hale getirmeye odaklanmak olduğunu belirtti. Respawn, “Oyunda ustalaşırken geçirdiğiniz zamandaki etkileri en aza indirmek için daha az sıklıkta, daha iyi test edilmiş, daha yüksek etkili denge değişiklikleri yapıyoruz” dedi.

Respawn lansman çevresinde önemli bir silah dengesi değişikliği yapmamıştır. Çünkü yeni oyunculara oyunu ve sayısız karakteri öğrenme fırsatı vermiştir.

Respawn, “Oyunun durumunu sürekli gözden geçirdiğimizi ve çeşitli değişiklikleri göz önünde bulunduracağımızı ve test ettiğimizi size bildirmek istiyoruz.” dedi.

Özel değişikliklerle ilgili olarak, Respawn Wingman’ı ateş oranını azaltarak ayarladı ve Skullpiercer headshot hasarı multiplayer’ı azaltır. Diğer taraftan, silahın temel hip ateş yayılımı artarken, hip ateşinin yayılma hızı düşmüştür. Peacekeeper çifte, yeni güncellemede Shotgun Bolt toparlanma oranını düşürdü. Bunun dışında, enerji silahlarının ve cephanenin genel kullanılabilirliği tüm bölgelerde artırıldı, şimdi ise haritadaki Wingman ve Peacekeeper silahlarını nerede olursanız olun bulmanız daha az olasıdır.

Respawn ayrıca neden P2020 ve Mozambique silahlarının buff almadığını açıkladı. Oyunun “güç eğrisinin” bir parçası olarak, bazı silahların basitçe daha az güçlü olması amaçlanıyor. Respawn, bu tabancaları “daha heyecan verici” yapmak için oyuncuların geri bildirimlerini ve verilerini izlemeye ve içsel olarak yeni değişiklikleri test etmeye devam ettiğini söyledi.

Silah dengesi değişikliğine ek olarak, yeni Apex Legends güncellemesi maçın ortasında bağlantı kesilmelerine neden olabilecek bazı senaryoları düzeltir. Reddit‘te yayınlanan yama notlarını inceleyebilirsiniz.

Apex Legends, Şubat ayının başında piyasaya sürüldü ve ücretsiz oynanabilen battle royale oyunu, 50 milyon kayıtlı hesapla oldukça popüler oldu. Ayrıntılara buradan göz atabilirsiniz.

Silah Ayarları
– Wingman
– – Ateş oranı düşürüldü 3.1 -> 2.6
– – Skullpiercer Headshot hasar multiplier düşürüldü 2.5 -> 2.25
– – Temel hip ateş yayılımı artırıldı ve hip ateşinin yayılma hızı azaldı
– Peacekeeper
– – Shotgun Bolt Bolt toparlanma oranı sadece Peacekeeper için düşürüldü.
– – – Seviye 1 azaltma % 10 -> % 7.5
– – – Seviye 1 azaltma % 20 -> % 13
– – – Seviye 1 azaltma % 25 -> % 16
– Wingman ve Peacekeeper mevcudiyeti, tüm bölge kademelerinde azaltılmıştır.
– Tüm bölge kademelerinde enerji silahlarının ve cephanenin kullanılabilirliği arttı.