Zed ct, Zed Counter, Zed Counterları – Zed’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Zed ct, Zed Counter, Zed Counterları – Zed’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Zed Counter

Zed Counter

Zed counter (Zed ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Zed Gölgelerin Efendisi; Tamamen acımasız ve merhametsiz olan Zed, Noxian işgalcilerine el koymak için İonia’nın dövüş sanatları geleneklerini militarize etme niyetiyle yarattığı bir organizasyon olan Gölge Tarikatı’nın lideridir. Savaş sırasında çaresizlik onu tehlikeli ve kötü olan gizli gölge formundaki kötü niyetli bir ruh büyüsünü serbest bırakmaya sürükledi. Zed, tüm bu yasaklanmış tekniklere, kendi ulusuna ya da yeni düzenine karşı bir tehdit olarak gördüğü her şeyi yok etme konusunda hakim oldu.

Öncelikle LoL karakteri Zed’in yeteneklerini hatırlayalım.

Zed Yetenekler

Düşene Tekme
Zed’in % 50’nin altındaki hedeflere yönelik temel saldırıları, hedefin maksimum sağlığının % 6-10’unu Bonus Büyü Hasarı olarak verir. Bu etki sadece aynı hedefte her 10 saniyede bir gerçekleşebilir.

Keskin Shuriken
Zed ve gölgeleri shurikenslerini fırlatır.

Her bir shuriken, her isabet ettiği düşmana zarar verir.

Canlı Gölge
Pasif: Zed kendisi ve gölgeleri düşmana aynı yetenekle çarptığında enerji kazanır. Enerji sadece oyuncu başına bir defa yetenek kazanabilir.

Aktif: Zed’in gölgesi öne doğru atılır ve birkaç saniye yerinde kalır. Canlı Gölge’yi tekrar aktif etmek, Zed’in bu gölge ile yer değiştirmesini sağlar.

Gölge Darbesi
Zed ve gölgeleri, yakındaki düşmanlara hasar vermek için saldırır.

Ölüm İşareti
Zed hedef alınamaz hale gelir ve bir düşman şampiyonunu işaretleyerek ona doğru ilerler. 3 saniye sonra, işaretler, işaretlendiklerinde hedefe verilen tüm Zed hasarının bir kısmının tekrar edilmesiyle tetiklenir.

Zed Counterlar’ına (Zed ct) bir göz atalım.
Zed ct, Zed Counter, Zed Counterları:

Zed’e Karşı İyi Olan Rakipler

Zed'e Karşı İyi Olan Rakipler

Zed’e Karşı Kötü Olan Rakipler

Zed'e Karşı Kötü Olan Rakipler