Among Us Geliştiricisi Hilecileri Durdurmaya Çalışıyor

Among Us Geliştiricisi Hilecileri Durdurmaya Çalışıyor

Among Us oyuncuları, son zamanlarda maçlara girdiklerinde farklı hile türleri ile karşılaşmaya başladılar. Hile kullanan kullanıcılar yüzünden, oyuncuların takma adları değiştirildi, ekipler maç başlangıcında atıldı ve hilecilerin bulunduğu birçok oyun oynandı. Üç kişilik bir ekibe sahip olan geliştirici Innersloth ise sorunu çözmeye çalışıyor.

Oyunun programcısı Forest Willard, Kotaku'ya “Bir hesap sistemi kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz, böylece daha sağlam ve daha iyi raporlama sistemine sahip olabiliriz” açıklamasını yaptı. “Ayrıca, sunucuları saldırıları daha iyi tespit etmesi ve engellemesi için geliştiriyoruz” dedi.

Among Us'ta oyuncuların elde edebileceği herhangi bir ödül veya başka bir şey bulunmuyor, bu yüzden kullanıcıların hile kullanması daha tuhaf bir hale geliyor.

Bildiğiniz üzere Among Us, Twitch'te yapılan birkaç yayının ardından oldukça popüler hale geldi ve son birkaç ayda oyuncu sayısında büyük bir artış yaşadı. Popülerliği, tıpkı Fall Guys gibi bir anda arttı. Innersloth böyle bir popülerliği hiç beklemediğinden, hile sistemleri pek bulunmuyordu. Stüdyo, mevcut oyunu daha iyi hale getirebilmek için serinin devam oyununu geçtiğimiz günlerde iptal ettiklerini açıklamışlardı.