Apex Legends Güncellemesi: Xbox One’da Bildirilen Sorunlar

Apex Legends Güncellemesi: Xbox One’da Bildirilen Sorunlar

Apex Legends Güncellemesi

Apex Legends Güncellemesi

Bugün yayınlanan yeni Apex Legends güncellemesi, Xbox One’da bazı sorunlara neden oldu. Geliştirici Respawn, bugün Sevgililer Günü güncellemesinde yayımlanan Through Heart of DMR skininin yanı sıra çökmelere neden olan Gibraltar Daemon Hunter ve Neural Net skinleriyle ilgili “talihsiz bir sorun” keşfettiğini duyurdu.

Respawn, yalnızca Xbox One’ı etkileyen ve PlayStation 4 veya PC’yi etkilemeyen sorunu araştırırken skinleri devre dışı bıraktı. Başka bir konu da bildirildi ve bu da önemli görünüyor. Bazı oyuncular kilidi açılabilir Caustic ve Mirage karakterlerini kullanamazlar.

Yeni Sevgililer Günü temalı içeriğe ek olarak, Apex Legends güncellemesi, kullanıcı arayüzü üzerinde iyileştirmeler ve değişiklikler yaptı, aynı zamanda sunucu kararlılığını ve performansını artırdı. Ek olarak, güncelleme, oyuncuların envanterlerindeki öğeleri çoğaltmasına izin veren bir istismar da dahil olmak üzere bir takım hataları giderdi. Tüm Apex Legends yama notlarını burada görebilirsiniz.

Apex Legends harika bir başlangıç yaptı. Sadece bir hafta içinde, ücretsiz oynanabilir battle royale oyunu 25 milyon indirmeye ve 2 milyondan fazla eşzamanlı kullanıcıya ulaştı. Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyundaki en iyi silahları derledik. Merak ediyorsanız Apex Legends en iyi silahlar konumuza göz atın. Aynı zamanda oyunu kazanmanın yollarını derlediğimiz Apex Legends İpuçları konumuza göz atabilirsiniz. Oyun için sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız Apex Legends Sistem Gereksinimleri konumuza bakabilirsiniz. İsterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanarak oyunu hemen indirebilirsiniz.

Apex Legends İndir