Apex Legends’ta Gizli Bir Canavar Keşfedildi

Apex Legends’ta Gizli Bir Canavar Keşfedildi

Apex Legends Loch Ness Canavarı

Apex Legends Loch Ness Canavarı

Apex Legends bir haftadan fazla bir süredir mevcuttu ve topluluk Respawn‘un oyun planlarının uzun süreceğini kanıtlar nitelikte bir Paskalya yumurtası (oyunlardaki gizli şeyler için söylenir) keşfetti. Harita boyunca dağılmış on Nessy peluşunun tümünü bularak, Loch Ness Canavarı‘nın çok özel bir ziyaret yapmasını sağlayabilirsiniz.

Apex Legends subreddit’i “Nessy beliriyor” yazan bir mesajın bazen ölüm bildiriminde göründüğünü fark etti. Bu gizli Nessy bebekleriyle ilgili bir ipucuydu ve ardından en az bir Twitch yayıncısı, on tanenin tamamını bulursanız tam olarak ne olduğuna dair çekimler yaptı. Sonuç olarak haritanın kenarına yakın dururken, merhaba demek için geldiğinde efsanevi deniz canavarının puslu şeklini görebilirsiniz.

Lider tasarım yazarı Chad Grenier Reddit’te yaptığı açıklamada, “Yapımcımız Drew [McCoy] ile ne kadar süreceği konusunda bir iddiaya girdim. Bir hafta diye söylediğinde delirdiğini sanıyordum, 8 gün sonra hemen ortaya çıktı. Ben en az bir ay düşünmüştüm. Hepiniz gerçek dışısınız. Yine de çemberde olmasa da iyi bir video klip görmek isterim. Sanırım bir sonrakini daha da zorlaştırmam gerekiyor.” dedi.

Apex Legends, Respawn için büyük bir başarı elde etti ve zirvede 2 milyondan fazla eşzamanlı oyuncu da dahil olmak üzere ilk haftasında 25 milyon oyuncuya ulaştı. Daha fazla ayrıntıya buradan ulaşabilirsiniz. Yeni ücretsiz oyun bu kadar çok göz önünde olunca toplum er ya da geç canavarı buldu. Şuan Respawn ve Twitch özel bir yayıncı turnuvasına ev sahipliği yapıyor ve bu hafta sonuna doğru, stüdyo sevgililer günü için bazı yeni kozmetik ürünler sunacak. Ayrıntılara buradan göz atabilirsiniz.

Oyun için sistem gereksinimlerini merak ediyorsanız Apex Legends Sistem Gereksinimleri konumuza bakabilirsiniz. İsterseniz aşağıdaki bağlantıyı kullanarak oyunu hemen indirebilirsiniz.

Apex Legends İndir