Apex Legends’ta Sevgililer Günü Loot’ları Olacak

Apex Legends’ta Sevgililer Günü Loot’ları Olacak

Apex Legends Sevgililer Günü Teması

Apex Legends Sevgililer Günü Teması

Apex Legends geçen hafta sürpriz bir şekilde çıktı, ama Respawn‘ın şimdiden ilk canlı etkinliği için planları var. Respawn kısa süre önce, Sevgililer Günü‘nü bazı özel ganimetlerle kutlayacağından bahsetti.

Respawn’dan Vince Zampella’nın yazdığı bir blog yazısı, bu hafta “bazı sınırlı süreli Sevgililer Günü temalı ganimetlerini tanıtacağını” söyledi. Yalnız bu yeni kozmetiklerin ne olacağını, tam olarak güncellemenin ne zaman biteceğini veya ne kadar süreceğini belirtmiyor.

Bu yeni eşyalar, oyunun ganimet kutuları versiyonu olan Apex Packs’e rastgele dağıtılabilir. Bunlar rastgele kozmetik ve işçilik malzemeleri olabilir. Ayrıca çeşitli karakterler için Legendary skinlerin kilidini açabilirsiniz.

Başka bir haber, oyunun sadece ilk haftasında 2 milyondan fazla eşzamanlı oyuncu da dahil olmak üzere 25 milyon oyuncuya ulaştığını söyledi. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

Apex Legends’deki zamanınızdan en iyi şekilde faydalanma hakkında daha fazla bilgi ve oyununuzu geliştirmek için ipuçlarını buradan okuyabilirsiniz. Oyunu bilgisayarınızda oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek için Apex Legends Sistem Gereksinimleri konumuza bakabilirsiniz. Hemen indirmek için de aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Apex Legends İndir