Cyberpunk 2077 E3 Gösterimi CD Projekt Red Tarafından Onaylandı

Cyberpunk 2077 E3 Gösterimi CD Projekt Red Tarafından Onaylandı

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 şu anda en çok merak edilen oyunlardan biri ve yayıncı CD Projekt Red şimdi iştahımızı uyandırmak için bize biraz daha fazla bilgi verdi. Şirket, fütüristik RPG‘sinin bu yıl E3‘te olacağını doğruladı.

CD Projekt Red ayrıntılı olarak haberlerde yer almadı. Henüz bir çıkış tarihi ya da geçtiğimiz yıl Gamescom’dan sonra yayımlanan bir genişletilmiş oynanış videosundan başka bir şey bulunmuyor. Cyberpunk 2077 oynanış videosuna buradan bakabilirsiniz.

Cyberpunk E3 2018’de, 2012’deki ilk duyurusunun ardından daha fazla bilgi için altı yıllık bir bekleyişin ardından ortaya çıkmıştı. Oyun, Mike Pondsmith’in masa üstü oyunu Cyberpunk 2020‘ye dayanıyor. Ancak ileri teknolojilerin hem “kurtuluş hem de insan laneti” haline geldiği 2077 yılının “karanlık bir geleceği” nde yer alıyor. Oyun, “olgun” oyuncular için tasarlanan ve Night City metropolünde yer alan doğrusal olmayan bir hikaye vaat ediyor. CD Projekt Red’e göre, bazı sandbox elementleri ve çok oyunculu bir şekli olacak.

Stüdyo, Cyberpunk 2077’nin “gerçek bir RPG” olduğunu ve kesinlikle çok oyunculu bir nişancı olmadığını vurgulamak için bazı adımlar attı. Onaylanmış bir çıkış tarihi yok, ancak oyun Xbox One, PS4 ve PC için çıkacak. Oyunla ilgili bilmeniz gerek diğer ayrıntılara Cyberpunk 2077 Bilmemiz Gerekenler konumuzdan ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyunun nasıl bir donanım isteyebileceğini öğrenmek için Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri konumuza göz atabilirsiniz.

E3 2019, her zamanki gibi, bu yaz Kaliforniya, Los Angeles’ta düzenlenecek. Gösteri 12-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek.