Liderler Bayram Programlarını Açıkladı!

Liderler Bayram Programlarını Açıkladı!

Liderler Bayram Programlarını Açıkladı!

Türkiye’de başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP geneş başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere partilerin Ramazan bayramında neler yapacakları merak konusuydu. Covid-19 Gündem Haber başlıklarında yer alan ramazan bayramında, hem namazın nasıl kılınacağı hem de yasak boyunca bayramın nasıl geçeceği üzerine tartışmalar da yer alıyor. Haber365 üzerinden siyasi parti liderleri hakkında en güncel detayları öğrenebilirsiniz.

Bayramı Liderler Nerede Geçirecek?

Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının uygulandığı bayramda, öncellikle liderlerin nasıl geçireceği merak konusuydu. Bunun üzerine ilk açıklamalar AKP üzerinden gelirken, daha sonra CHP lideri de bu süreçte neler yapacağını açıkladı. Ramazan Bayramını İstanbul’da geçirecek olan sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu süreci Ankara’de geçirmeyecek. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bayramı Ankara’da geçireceğini açıklarken TBMM Başkanı Mustafa Şentop bayramı memleketi Tekirdağ’da geçirecek.

Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay’ın da bu süreci Ankara’da geçireceği açıklanırken Başkan Devlet Bahçeli tarafıdan henüz bir açıklama gelmedi. Haber gündeminde yer alan bir diğer parti başkanı da Meral Akşener, o da bayramaı ailesiyle İstanbul’da geçireceğini açıkladı.

Kulüp Başkanlarından Bayrama Özel Mesaj

En son spor haberleri arasında yer alan kulüp başkanlarından ramazan bayramına özel mesajlar gelmeye başladı. Mustafa Cenzgiz, Ahmet Ağaoğlu ve Fikret ormandan gelen bayram mesaj bayramları, İslamiyetin geleneği olan bu bayramın maneviyatı üzerineydi.

Al Koç’un mesajı ise; Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve büyük Fenerbahçe ailemize birlik ve beraberlik içinde, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar diliyorum’’ üzerineydi. Mesajlarını hem sosyal medya hem de özel ajanslara yönlendiren kulüp liderleri, küskünlerin barışmasını da vurguladı.

Bayram Sonrası Yasaklar Kalkacak Mı?

Herkesin sabırsızlıkla beklediği salgın döneminin bitmesi her şeyin normala dönmesi üzerineyken, hem liderler hem de bilim insanları bu gelişmeler üzerine açıklamalara henüz yer vermiyor. Geleceğe dair sürecin nasıl ilerleyeceği üzerine kimsenin bir şey bilmediği bu dönemde, sadece yeni normalleşme üzerine çalışmalar yapılıyor, toplu alanlarda sosyal mesafe kurallarına uyulacak şekilde düzenlemeler de belediye başkalanları tarafından sosyal medya üzerinden paylaşılıyor.