Mortal Kombat 11, Kabal ve D’Vorah’ı Getirdi

Mortal Kombat 11, Kabal ve D’Vorah’ı Getirdi

Mortal Kombat 11 Kabal ve D’Vorah

Mortal Kombat 11 Kabal ve D'Vorah

NetherRealm Studios, Kabal ve D’Vorah‘ın Mortal Kombat 11‘de olacağını doğruladı. Ocak ayındaki bir etkinliğin ardından Kabal, acımasız dövüş oyununa adanmış düzenli bir canlı yayın olan ilk Kombat Kast sırasında tamamen ortaya çıktı. Mortal Kombat yaratıcısı Ed Boon’a göre Kabal, listeye eklenecek hayranların favori karakterlerinin ilki. İzleyeceğiniz fragmanda Kabal, ikonik et kancasıyla gösterilmiş ve Nomad Dash’ını iyi kullanıyor.

Bir noktada ekranın bir tarafından kaçtığını ve diğer ucunda kemik kırma kancasını çarpması için beliriyor. Ayrıca, alan ve hareketi kontrol etmekte kullanışlı olacak testere bıçaklarına da sahip. Bu arada onun Fatality’si, düşmanlarını ele geçirmeyi ve onları yarıya indirmek için kancalarını kullanmadan önce yedekte yüksek hızda koşmayı içerir.

Kombat Kast sırasında Ed Boon, konukların gördüklerinde “çılgına döneceğini” söyleyerek diğer karakterlere göndermede bulundu. Ancak, karakteri açıklamaktan kaçındı.

Daha sonra, Inside Xbox yayını sırasında Boon, Mortal Kombat X‘da ilk kez sahneye çıkan bir karakter olan D’Vorah’in, Mortal Kombat 11’de de olacağını doğruladı.

Şimdilik bilinenler karakterler; Raiden, Sonya Blade ve Baraka ile birlikte Scorpion ve Sub-Zero geri dönüyor. Ayrıca kadroya eklenen yeni bir karakter, saatteki zamanı değiştirebilen Geras’tır.

NetherRealm, tam olarak ortaya çıkmasından bu yana, 2015 Mortal Kombat X’un etkinliklerinden sonra gerçekleşen ve bir tür zaman yolculuğunu içeren Mortal Kombat 11’in hikayesiyle ilgili ayrıntıları paylaştı. Elbette, NetherRealm oyundaki korkunç yeni ölümlerin birkaçını da gösterdi. Mortal Kombat 11 için şimdiye kadar duyurulan tüm bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.

Mortal Kombat 11 Kabal

Mortal Kombat 11 Kabal

Mortal Kombat 11 D’Vorah

Mortal Kombat 11 D'Vorah