Overwatch Yeni Karakter Baptiste Çıktı

Overwatch Yeni Karakter Baptiste Çıktı

Overwatch Baptiste

Overwatch Baptiste

Overwatch‘ın yeni kahramanı Baptiste, PS4, Xbox One ve PC’deki yeni güncellemenin bir parçası olarak herkes için çıktı. Baptiste bir süredir Overwatch’ın PTR’sinde mevcuttu, ancak sonunda her üç platformda herkes için geldi.

Baptiste, Overwatch’ın 30. kahramanıdır. Blizzard‘ın kahraman nişancısında destek sınıfı olarak görev yapan bir savaş doktorudur. Ana silahı, bir seferde üç atış yapan ateşli tüfeği Biotic Launcher. İkincili müttefikleri iyileştirir.

Ayrıca güçlü Exo Botları sayesinde çok yükseğe zıplayabiliyor. Ek olarak Baptiste, müttefiklerini canlı tutan bir alan yaratan bir “Immortality Field” ve hasar ve iyileşme etkilerini ikiye katlayan bir “Amplification Matrix” bulunduruyor.

Baptiste, Overwatch için son güncellemenin bir parçasıdır. Blizzard tam yama notlarını yayınladı ve oyunun diğer karakterlerinden bazıları da dahil olmak üzere oyunun çeşitli bölümlerini iyileştirir. Birçoğunu etkileyen bir değişiklik, zırhın nasıl ele alındığını içerir.

Blizzard, “Zırhın, Widowmaker’ın Venom Mine’ı gibi zaman etkilerinden ve Symmetra’nın Photon Projector’u gibi ışın silahlarından aldığı hasar çok çeşitliydi. Şimdi daha tutarlı ve öngörülebilir olacak.” diye açıkladı.

Yama notlarında ana hatları aşağıda belirtilmiştir:

 – Zırh vurulduğunda ışın tipi hasar artık % 20 azaltıldı
 – – Mei: Birincil Ateş
 – – Moira: Alternatif Ateş, Birleşme
 – – Symmetra: Birincil Ateş, Nöbetçi Taret
 – – Winston: Birincil Ateş
 – – Zarya: Birincil Ateş

 – Zaman içindeki hasarlar artık zırh tarafından azaltılmıyor
 – – Ana: Birincil Ateş
 – – Ashe: Dinamit
 – – Hanzo: Dragonstrike
 – – Mei: Blizzard
 – – Moira: Biotic Orb
 – – Widowmaker: Venom Mine
 – – Zarya: Graviton Surge