Red Dead Redemption 2 Avcılık

Red Dead Redemption 2 Avcılık

Red Dead Redemption 2 Avlanma Rehberi

Red Dead Redemption 2 Avlanma Rehberi

Yedi yıl bekledikten sonra, Red Dead Redemption 2 sonunda geldi. Oyunu oynamaya başladıysanız, kampta tithing kutusuna para kazanmak için ne yapılması gerektiğini kendinize saygı duyan kanun kaçağı olarak biliyorsunuzdur. Böylece çete yiyebilir, uyuyabilir ve mutlu olabilir. Bunu yönetmenin en güvenilir, ahlaki yollarından biri, Eski Batı’nın muazzam vahşi doğasında avlanmaktır.

Bu nedenle, maksimum av kapasitesine sahip olduğunuzdan emin olmak için her bir tabanı kapsayan bir dizi önemli ipucu hazırladık.

Oyundaki silahlar için Red Dead Redemption 2 Silahlar ve gizli olan silahların nerelerde olduğunu öğrenmek için Red Dead Redemption 2 Gizli Silahlar konularımıza göz atabilirsiniz. Oyunda farklı rollerde oynamak istiyorsanız, RDR 2 Roleplay Karakterleri konumuza bakabilirsiniz. Ayrıca biraz daha fazla eğlenmek istiyorsanız oyunun hile kodlarını bulabileceğiniz Red Dead Redemption 2 Hileleri konumuzu inceleyebilirsiniz. Eğer Red Dead Redemption 2 indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

RDR 2 İndir (PS4)
RDR 2 İndir (Xbox One)

1. RDR 2 Avcılık: Düşmanınızı Tanıyın

1. RDR 2 Avcılık: Düşmanınızı Tanıyın

İlk ve en önemli ipucu. Bunu yapmazsanız, şapkanızı asabilirsiniz. Her zaman avınızı çalışın.

Vahşi doğada herhangi bir hayvana rastladığınızda, L2 ile odaklanmak ve hayvanı incelemek için R1’i tutmak istersiniz. Potansiyel atları istatistiklerine göre inceleyebilmenize benzer şekilde, çalışma teknisyeni, hayvandan mükemmel bir postu elde etmek için ihtiyacınız olan silah ve mermiyi tam olarak bilmenizi sağlayacaktır.

2. RDR 2 Avcılık: Silahınızı Yükseltin

2. RDR 2 Avcılık: Silahınızı Yükseltin

Artık avınızı nasıl öldüreceğinizi bildiğinize göre, şimdi bunun için uygun araçlara ihtiyacınız var. Hayvanlar için gerekli olan silahlar oldukça değişken bir şekilde değişir ve istediğiniz hayvanı bulduğunuzda sinir bozucu olabilir ve siz de ustalık için gerekli kitlere sahip olmazsınız.

Oyundaki kasabalardan herhangi birinde Gunsmith (Silahçı)’e gidin ve her kategoriden bir silah alın ve en önemlisi çeşitli kapsamlarda bir dizi tüfek satın alın. Bazı hayvanlar çalışıldığında uzun veya kısa bir kapsam gerektirir, bu yüzden her bir tabanın kaplanması iyi olur.

3. RDR 2 Avcılık: Ceplerinizi Doldurun

3. RDR 2 Avcılık: Ceplerinizi Doldurun

Uzun bir süre avlanmayı planlıyorsanız, alanınız bittiğinde her 20 dakikada bir Trapper’a geri gitmediğinizden emin olmak istersiniz. Bunu çözmek için her şeyden önce, Saddlebag (Heybe)’lerinizi, kendi bobinlerinden çıkardıktan sonra etrafta taşıyabileceğiniz varmintlerin (küçük hayvanlar) sayısını arttırmak için, kendinize saygılı bir ahırda yükseltin. Omuz çantanızı yükseltmek de son derece kullanışlıdır. Böylece bir çatışma sırasında sizi ve atınızı sağlıklı ve silahlarınızı işe yarayacak şekilde tutmak için daha fazla mühimmat, tonik ve önlem alabilirsiniz.

Oyunun ilerleyen zamanlarında, hikâyede belirli bir noktaya ulaştığınızda her omuz çantasını satın alabilirsiniz. Bu noktaya kadar bazı güçlükler için sabretmelisiniz.

4. RDR 2 Avcılık: Yıldızları Seyredin

4. RDR 2 Avcılık: Yıldızları Seyredin

Avınızı çalışmanın yanı sıra, yıldız sistemi kesinlikle dikkat etmeniz gereken bir şeydir. L2’yi bir hayvan üzerinde tutmak, kaç yıldız tarafından sıralandığına göre avlanmaya değer olup olmadığını size bildirecektir. Yıldızlar, tetiği çektikten sonra postun ne kadar iyi olacağını gösterir. Üç yıldız, daha fazla et ve önemli bir şekilde satışa çıkarken ekstra dolar veren “bozulmamış” bir post sunar.

Yemek yemek için çaresiz bir şey yapmadığınız sürece üç yıldızdan daha az bir hayvanla uğraşmak istemezsiniz. Çoğu görev ve yapım tarifleri mükemmel bir postu gerektirdiğinden, sadece hayati organlarında, genellikle kalpte veya beyninde üç yıldızlı bir hayvana temiz bir atışla ulaşılır. Dead Eye’ınız, anlatı boyunca ilerledikçe, organlar vurgulanacak ve bu da avlanma özel yönüyle büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

5. RDR 2 Avcılık: At ile Yapmayın

5. RDR 2 Avcılık: At ile Yapmayın

Son ipucu opsiyoneldir ancak maksimum verim ile avlandığınızdan emin olmak için tamamen tavsiye edilir. Red Dead Redemption 2’de iki tür avcı vardır: öldürmeye başlamadan önce kokularını ve toniklerini avlamak için yem kullanan sessiz avcılar ve silah sesleriyle hayvanları ormanda yönlendirip Dead Eye kullanarak hayvanları halleden daha dayanıklı tipler. Her iki seçenek de uygulanabilir, ancak incelemeyi olabildiğince hızlı bir şekilde halletmek istiyorsanız, ikinci seçenek daha verimlidir.

Bu durumda, at sırtında çok fazla avlanma yapacaksınız. Avcı ne kadar hızlı olursa, sizi hızlandırmaya çalışmayan ve daha az savaşçı olan avı yakalamak daha kolaydır. Ahıra yönelmek ve bir Arap atı almak isteyebilirsiniz. Elit bakıma sahiptir. İnanılmaz derecede hızlı ve nispeten sağlamdır.

Bağlanma seviyenizi arttırmak için vahşi doğanın etrafına sert bir şekilde sürün, böylece hayvanlar hızlı bir kaçış yapmaya çalıştığında R1 + X ile sürükleyip bir boşluk açabilirsiniz.

6. RDR 2 Avcılık: Mühimmatınızı Destekleyin

6. RDR 2 Avcılık: Mühimmatınızı Destekleyin

Silahlar işe yarar. Ama bazen bir varmint (küçük hayvanlar) öldürmek için yeterli olmayabilir. Hayvan parçalanabilir. Mühimmat, bu oyunda oldukça ucuzdur. Yani, vahşi doğaya gitmeden önce Gunsmith’de alabileceğiniz her şeyi toplamanız ve aynı zamanda maksimum verim sağlamak için tüm silahlarınızı temizlemeniz gerekir.

Geliştirilmiş ve Küçük Oyun Okları gibi diğer özel mühimmatların yanı sıra Fırlatma Bıçakları ve Tomahawk’lar için benzer bir cephane de zor zanaat isteyebilir. Avınız için bazen özel kuş tüyleri ve bitkileri gerektirir. Bu malzemeleri elde etmek için biraz zaman harcayın, böylece değerli avlarla karşılaştığınız zaman zanaat yapabilirsiniz.