Riven ct, Riven Counter, Riven Counterları – Riven’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Riven ct, Riven Counter, Riven Counterları – Riven’e Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Riven Counter

Riven Counter

Riven counter (Riven ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Riven Sürgün; Noxus’un savaş ordusunda bir kılıç ustası olan Riven, daha önceleri fethetmeye çalıştığı topraklarda bir mülteci. İnancının gücü ve acımasız yetenekleri ile orduda hemen yükselmiş ve efsanevi rün kılıcı ve kendi savaş bölüğü ile ödüllendirildimişti. Ancak Ionia cephesinde, Riven’in vatanına olan inancı test edildi ve sonuçta parçalandı. İmparatorluğa olan bütün bağları kopardı. Şimdi paramparça bir dünyada, Noxus’un yeniden inşa edildiği yönündeki söylentiler eşliğinde kendi yerini bulmaya çalışıyor.

Öncelikle LoL karakteri Riven’nin yeteneklerini hatırlayalım.

Riven Yetenekler

Rünlü Kılıç
Riven’in yetenekleri kılıcını yükler ve temel saldırılarının bonus fiziksel hasar vermesine neden olur. Riven’in kılıcı üç kereye kadar yüklenebilir ve saldırı başına bir yük harcar.

Kırık Kanatlar
Riven bir dizi saldırıya geçer. Bu yetenek kısa bir süre içinde üç kez tekrar aktive edilebilir ve üçüncü vuruş yakınlardaki düşmanları geri savurur.

Ki Patlaması
Riven yakındaki düşmanlara hasar veren ve sersemleten bir Ki Patlaması oluşturur.

Yiğitlik
Riven kısa bir mesafe ileri atlar ve gelen hasarı engeller.

Sürgün Kılıcı
Riven, enerji yükleyerek onun yadigar silahını güçlendirir ve Saldırı Gücü ile Menzil kazanır. Bu süre zarfında, bir kez güçlü bir saldırı olan Rüzgâr Darbesi’ni kullanma yeteneğini de kazanır.

Riven Counterlar’ına (Riven ct) bir göz atalım.
Riven ct, Riven Counter, Riven Counterları:

Riven’e Karşı İyi Olan Rakipler

Riven'e Karşı İyi Olan Rakipler

Riven’e Karşı Kötü Olan Rakipler

Riven'e Karşı Kötü Olan Rakipler