The Division 2 Bugün Title Update 4’te Gunner Uzmanlığını Ekliyor

The Division 2 Bugün Title Update 4’te Gunner Uzmanlığını Ekliyor

The Division 2

The Division 2

The Gunner uzmanlığı önceden PTS’de yayınlanmış olan Title Update 4‘ün bir parçası olarak The Division 2’ye dahil oldu. Herkes ilk önce oyun içi mücadelelerin beş aşamasını tamamlamak zorundayken, Season Pass sahipleri Gunner’a direkt erişebilecek.

Oyun oynamamış olanlar için uzmanlıklar, temelde yeni bir imza silahına (minigun) ve bir yükseltme ağacına erişmenizi sağlayan oyun sonu sınıflarıdır. The Gunner, Riot Foam bombalarını taşıyabilir ve menzilindeki düşmanlar korunuyorken bile onların hedeflerini şaşırtan Banshee imza yeteneğini kullanabilir.

Title Update 4 için patch notları da yayınlandı. Uzmanlaşma ağaçlarının hepsi elden geçirilmiş, Reviver Hive yeteneği geliştirilmiş, “çoğu” projenin ödülleri arttırılmış ve çok çeşitli hata düzeltmeleri yapılmıştır. Burada patch notlarının tam listesini bulabilirsiniz.

The Division ilk ücretsiz haftası henüz sonlandı. Geçen hafta E3’te, The Division 2’nin birinci yıl yol haritasındaki yeni görevler ve yeni baskınlar dahil bazı önemli vuruşlar açıklandı. DC Outskirts: Expeditions adlı birinci bölüm, bu yazın sonlarına doğu gelecek.