Wonder Woman Yönetmeninden İkinci Film İçin Rekor Anlaşma

Wonder Woman Yönetmeninden İkinci Film İçin Rekor Anlaşma

Wonder Woman

Wonder Woman

Son başvuru tarihine göre Jenkins, Wonder Woman 2‘yi yönetmek için “nihai görüşmeler” aşamasındadır şeklinde gözüküyor. Wonder Woman filminin devamı olacağı Temmuz ayında San Diego Comic-Con‘da ilan edilmesine rağmen, maaşı kabul edilirken Jenkins’in dönüşünü doğrulayan bir gecikme oldu. 

Hiçbir rakam gösterilmediği halde, Son Başvuru ücreti diğer yakın tarihli süper kahraman film yönetmenleri ile uyumlu olacak şekilde hazırlandı. Sitenin kaynaklarına göre, Batman v Süpermen: Adaletin Şafağı‘nı yöneten Zack Snyder, 10 milyon dolar kadar alabilirken, daha az kurulu bir yönetmen, 1.5 milyon dolar ile 3 milyon dolar kazanmayı bekleyebiliyor. Jenkins’in maaşı ne olursa olsun, kadın yönetmen tarafından şimdiye kadar elde edilen en yüksek kazanç olacak gibi. 

Jenkins’in bir sonraki Wonder Woman‘a dönüp dönmeyeceği konusunda daha önce bir karışıklık vardı. Geçtiğimiz ay, devam filmi için yaptığı planlar hakkında konuştu ve birçok kişinin yönlendirmesini onayladığını öne sürdü. Daha sonra yaptığı yorumları açıkça belirtti ve henüz imzalanmadığını ve “fikir ve umutlardan bahsediyorduk” dedi.

Temmuz ayında Wonder Woman 2’nin 1980’lerde kurgulanabileceği de bildirildi. Screen Rant, filmin “Diana’yı Soğuk Savaş‘ın kapanış günlerinde Sovyetler Birliği kuvvetlerine karşı gönderebileceğini” belirtti. 

ABD’de Wonder Woman DC‘nin bugüne kadarki en başarılı filmidir. Geçen yıl 330,3 milyon dolar kazanan Batman v Süpermen‘i geride bırakarak Amerikan gişelerinde 402,7 milyon dolar kazandı.