Yeni PS4 Güncellemesi Çıktı

Yeni PS4 Güncellemesi Çıktı

PS4 Güncellemesi

PS4 Güncellemesi

Başka bir PS4 güncellemesi şu anda Avrupa’da mevcuttur, ancak bir çok şey yapmasını beklemeyin. Sony’nin resmi yama notlarına göre, 5.53-01 güncellemesi “sistem performansını artırıyor.”

Bu, son zamanlarda piyasaya sürülen ve benzer şekilde pek bir şey yapmayan 5.53 güncellemesini takip ediyor. Avrupa Birliğinde konsolun veri toplama uygulamaları hakkında daha fazla bilgi vermek dışında. Bundan önce, en son büyük PS4 güncellemesi, yeni organizasyonel seçenekler, ek ebeveyn kontrolleri ve PS4 Pro için 2K veya daha düşük TV’lerde bir süper örnekleme seçeneği içeren sürüm 5.50 idi.

Güncelleme, çocukların oyun saatlerini izleme ve günün belirli saatlerinde oynamalarını engelleme becerisini getirdi. Ayrıca, üyeliğiniz sırasında biriktirdiğiniz tüm indirmeleri, PSVR simgesini ve bildirim özelleştirmelerini kolayca bulmak için PlayStation Plus bölümüne bir Kitaplık uygulaması ekledi.

Diğer PlayStation haberlerinde, Mayıs 2018 için ücretsiz PS Plus oyunları kısa süre önce duyuruldu. Hangi oyunlar olduğuna buradan bakabilirsiniz. Bunları kütüphanenize eklediğinizde, Plus üyesi olduğunuz sürece oynamaya devam edebilirsiniz.