Yeni Xbox Scarlett Ne Zaman Çıkacak? – Yayın Tarihi Açıklandı

Yeni Xbox Scarlett Ne Zaman Çıkacak? – Yayın Tarihi Açıklandı

Xbox Scarlett

Xbox Scarlett

E3 2019‘da, Xbox basın toplantısı yeni Xbox Scarlett‘i ortaya çıkardı. Şimdilik bir kod adı olarak görünen Project Scarlett, Holiday 2020’de Halo Infinite ile birlikte yayınlanacak. Hala öğrenecek çok şey var. Ancak Microsoft, Xbox One X’in çok ötesinde olan özelliklerinden ötürü övündü.

Xbox One 2013’te, yaklaşık altı yıl önce çıkmıştı. Konsol döngüleri tipik olarak beş ila yedi yıl sürer, bu da çok yakında yeni bir Xbox olması gerektiği anlamına gelir. Bununla birlikte, bu neslin döngü ortası güncellemeleri, PS4 Pro ve Xbox One X‘i içerdiği için karmaşık bir faktör var.

Ne olursa olsun, Microsoft’un bir sonraki Xbox konsolu üzerinde çalıştığını biliyoruz. Ayrıca şirket, başka büyük bir haberi daha doğruladı: Halo Infinite lansman oyunu olacak.

Xbox basın toplantısı sırasında Infinite için bir fragman gösterildi, ama oynanış ile ilgili bilgi verilmedi. Microsoft, Infinite’nin Slipspace olarak bilinen 343 Industries’in “yeni nesil” oyun motorunda çalıştığını yineledi. Scarlett sürümü, oyunun en heyecan verici sürümü olsa da, daha önce de açıklandığı gibi Xbox One ve Windows 10 PC’ye de gelecek.

Halo Infinite ve Xbox Scarlett Holiday 2020’de piyasaya sürülecek. Daha belirgin bir çıkış tarihi paylaşılmadı.