Çiftler İçin En İyi 15 PlayStation 4 Oyunu

Çiftler İçin En İyi 15 PlayStation 4 Oyunu

Video oyunları, gençlik eğlencesinden herkes ve herkes için deneyimlere uzanan, son yıllarda çok önemli bir eğlence kaynağı haline geldi. Video oyun eğlencesindeki artışla birlikte, büyük olasılıkla bir noktadan sonra kendinize oyun partneri arayışı içerisinde olacaksınız. Çiftler için en iyi 15 PS4 oyununun çok çeşitli türlerle kullanışlı bir listesini bir araya getirdik, böylece partnerinizle oynayacak bir şeyler bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

15- Rock Band 4

Harmonix tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir 2015 müzik video oyunu Rock Band 4,  oyuncuların bas gitar, davul ve vokal çalmayı taklit eden enstrüman kontrolörlerini kullanarak birçok farklı müzik aletini çalıp simüle etmelerini sağlayan bir oyun olarak listemizin 15. sırasında bulunmaktadır. 

İnsanlar birlikte karaoke tarzında şarkı söyleyebilir veya ekip çalışması için farklı enstrümanlar çalabilir. Neyse ki, herkes farklı zorluklarla oynayabilir ve yine de birlikte çalışabilir ve kimsenin geride kalmamasını sağlar. Oyunlar ve müzik, insanları bir araya getiren iki ortamdır. Birlikte çalışırken, etki ve eğlence dört katına çıkar. 

14- Doom

John Carmack, John Romero, Adrian Carmack, Kevin Cloud ve Tom Hall tarafından oluşturulan bir video oyunu serisi Doom,ilk olarak 1993 yılında oyunseverler ile buluştu. 13 Mayıs 2016 tarihinde PlayStation 4 içinde geliştirilen efsane oyun Doom2un 4. ana oyunu olarak geçmektedir. PS4'de klasik Doom heyecanı yaşamak isteyen oyunseverlerin kesinlikle denemesi gereken bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. 

13- Resident Evil Revelations 2

Korku filmleri ideal buluşma fikirleri olarak görülüyor, öyleyse neden bir korku video oyunu olmasın? Resident Evil Revelations 2 ile ilgili en iyi şey asimetrik kooperatifidir. Daha az deneyimli bir oyuncu, Moira Burton veya Natalia'nın hükümdarlığını eline alır. Daha az savaş odaklı bir rol olsa da, ikinci oyuncu hala başarı için hayati önem taşıyor. 

12- Borderlands 3

Gearbox Software tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanan bir aksiyon rolü oynayan birinci şahıs nişancı video oyunu Borderlands 3, 13 Eylül 2019 tarihinde layStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox X ve S Serisi, Stadia ve PC platformları için geliştirilerek oyun dünyasına hılzı bir giriş yaptı. 

Sanat tarzı, kara mizah anlayışı ve bağımlılık yaratan oyun döngüsü, her türden oyuncu için mükemmel bir ortak oyun haline getiriyor. Hepsinden iyisi, hikaye tek bir konsol kullanılarak iki kişi ile oynanabilir.

11- Man Of Medan

Supermassive Games'den The Dark Pictures Anthology, 2019'da ilk girişini yayınladı. İnsanların   Until Dawn'a kadar yaşadıklarından birkaç ipucu alarak, hikayeyi tek bir konsolda veya internet üzerinden arkadaşlarla birlikte ilerlemek için birkaç yol eklediler.

10- A Way Out

A Way Out, iki oyuncu gerektiren yoğun bir işbirliğine dayalı oyun deneyimidir. Beyond Two Souls ve Until Dawn gibi anlatı odaklı oyunların hayranıysanız,bu oyun tam size göre. Ya Leo ya da Vincent rolünü üstlenerek, birlikte hapishaneden kaçmaya ve kanundan kaçınmaya çalışmalısınız. Bu dinamik bölünmüş ekran deneyimi için iki oyuncuya ihtiyaç duyduğunuzda, hikayeyi ilerletmek için birlikte çalışmalı ve oyunu bitirmeye odaklanmalısınız. 

9- WipEout Omega Collection

Bu, PlayStation konsollarının erken yinelemelerindeki en iyi yarış oyunlarından birine oldukça nostaljik bir geri dönüş. Hayatınız boyunca hevesli bir oyuncuysanız, gelecekte yer çekimine meydan okuyan yarış oyunu WipEout'u hatırlayacaksınız. Oyuncuları teker teker tatlı, tatlı zafere götürürken, en yüksek hızlarda seyahat edeceksiniz.

8- Injustice 2

Bir çizgi roman hayranıysanız veya süper kahraman filmlerini seviyorsanız, bu sizin için seçilmiş en iyi oyunlardan biridir.  Injustice 2 , DC evreni için resmi olarak lisanslı oyuncuya karşı oyuncu (PvP) oyunudur. Wonder Woman'dan Deadshot'a, Batman'den Superman'e (ve tabii ki Joker) devasa bir DC karakter listesiyle, partnerinizi yok etmek için çeşitli seçenekleriniz olacak.

7- Mortal Kombat XL Ve Mortal Kombat 11

Dövüş oyunlarının hayranıysanız ve Injustice 2 kopyanızı yıprattıysanız, korkmayın, çünkü Mortal Kombat XL  günü kurtarmak için burada. Son derece grafiksel anlamda harika deneyimler yaşayacağınızı söylemeden geçmeyelim. Mortal Kombat 11 , Mart 2019'da raflarda yerini aldı ve katliamı her zamankinden daha acımasız hale getirdi.

6- Hidden Agenda (Gizli Gündem)

Supermassive Games tarafından geliştirilen ve Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlanan 2017 aksiyon macera oyunu Hidden Agenda, 24 Ekim 2017'de PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. Tek oyunculu ve çok oyunculu modunun bulundu oyunda toplamda 6 oyuncuya kadar eşli oyun desteklemektedir.  

Hidden Agenda, her oyuncuya ulaşmak için bir hedef verir ve birlikte veya birbirinize karşı çalışmayı seçebilirsiniz. Siz ve partneriniz bu suç gerilimini çözmek ve Tuzakçı katilini yakalamak için birlikte çalışabilir veya kendi gizli gündeminizle birbirinize karşı çalışabilirsiniz.

5- Rocket League

Psyonix tarafından geliştirilen ve yayınlanan, arabalarla oynanan bir futbol oyunu Rocket League,  ilk olarak PC ve PlayStation 4 platformları için Temmuz 2015'te piyasaya sürüldü. Bu oyun ilk piyasaya çıktığında oyun dünyasını kasıp kavurdu. Böylesine tuhaf bir konsept bu kadar sorunsuz uygulandığında,  Rocket League bir gecede bir oyun fenomeni haline geldi ve sizin için bir kanepe kooperatif oyun moduna sahip olduğu için partnerinizle oynayabileceğiniz eğelenceli bir oyundur. 

4- Gang Beasts

Başlangıçta Steam'de erken erişim oyunu olan bu zorlu ve yuvarlanan oyun, sarsıntılı fizik ve histerik kavgayı yeni bir seviyeye taşıyor. Dört oyuncuya kadar, ilişkinizi tehdit etmeden birbiriniz ile eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşınızı tren yoluna ya da çeşitli engellerin bulunduğu alanlara iterek veya çekerek hedefe ulaşmanız gerekecek. Özelleştirebileceğiniz avatarlarınız ile fizik kurallarına meydan okuyarak eğlenceli haritalarda keyifli vakit geçirebileceksiniz. 

3- Diablo 3

Partnerinizle PvP oyunlarında onlara defalarca kaybetmekten bıktınız mı? Endişelenmeyin, çünkü ikinizin de birlikte eğlenebileceği anlatı odaklı harika bir oyun bulunmakta. 4 oyuncuya kadar destekleyen modda arkadaşınız veya arkadaşlarınız ile sınıfınızı seçersiniz ve en büyük kötülüğü yenmek ve insanlığı kurtarmak için bir maceraya atılırsınız. Beş perdelik bir hikaye ve bir açık dünya macera modu ile, partnerinizle derin bir hikaye üzerinden saatlerce eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. 

2- Borderlands: The Handsome Collection

Bu paket, Borderlands 2 ve Borderlands: The Pre-Sequel'in kesin sürümlerini içerir. Eşli oyun oynamak için başka bir anlatı yaklaşımı benimseyen siz ve partneriniz, Handsome Jack'in  Borderlands: The Pre-Sequel'de Hyperion CEO'suna yükselişini ve Borderlands 2'deki  saltanatını  takip ederken bölünmüş ekranda oynayabilirsiniz. 

1- Overcooked 2

Parti oyunları, onlarca yıldır insan gruplarına saatlerce eğlence sağladı. Bahsedeceğimiz oyun ise bu tür oyunlara benzemektedir. Ghost Town Games ile birlikte Team17 tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanan ortak bir yemek pişirme simülasyonu video oyunu Overcooked 2, 7 Ağustos 2018 tarihinde Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yayınlandı. 

Siz ve eşiniz çeşitli mutfaklarda sonsuz sayıda tarif sunmalısınız. Yeterince basit geliyor, değil mi? İşte püf noktası, bunlar normal mutfaklarınız değil. Yemekleri servis etmek için birlikte çalışırken, sıcak hava balonlarında, hareketli araçlarda ve daha birçok kaotik mutfak düzeninde zamana karşı yemek yapacağınız eğlenceli ve bir o kadar da zor oyundur.