En Çok Satan Oyunlar – Kasım 2. Hafta

En Çok Satan Oyunlar – Kasım 2. Hafta

En Çok Satan Oyunlar

En Çok Satan Oyunlar

Red Dead Redemption 2‘nin güçlü satışları, satış monitörü Chart-Track’e göre, art arda üçüncü hafta boyunca Rockstar’ın açık dünya oyunu 1. sırada bitirmesiyle devam etti. Aslında, ilk beşin tamamı değişmedi: Call of Duty: Black Ops 4 sadace birkaç satışla haftayı FIFA 19‘dan önde kapatarak 2. sırada yer aldı. Forza Horizon 4 ve Spider-Man PS4 de iyi bir grafik çizmeye devam ediyor.

Bu haftaki yeni oyun 2K’nın Carnival Games 20. sıradan giriş yaptı. Red Dead Redemption 2’nin bu hafta listede güçlü olması, çıkış haftası satışları göz önüne alındığında sürpriz değil. Rockstar bu ayın başlarında, oyunun “eğlence tarihindeki en büyük açılış haftasonu” olduğunu ve satışların hafta sonu 725 milyon doları aştığını belirtti.

Eğer Red Dead Redemption 2’yi satın almış olan milyonlardan biriyseniz, yeni başlayanlar için yardımcı olacak konularımıza göz atmanızı öneririz. Oyundaki silahlar için Red Dead Redemption 2 Silahlar ve gizli olan silahların nerelerde olduğunu öğrenmek için Red Dead Redemption 2 Gizli Silahlar konularımıza göz atabilirsiniz. Oyunda farklı rollerde oynamak istiyorsanız, RDR 2 Roleplay Karakterleri konumuza bakabilirsiniz. Nasıl avcılık yapacağınız ile ilgili bilgi istiyorsanız RDR 2 Avcılık konumuzu inceleyebilirsiniz. Ayrıca biraz daha fazla eğlenmek istiyorsanız oyunun hile kodlarını bulabileceğiniz Red Dead Redemption 2 Hileleri konumuzu inceleyebilirsiniz. Eğer Red Dead Redemption 2 indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

RDR 2 İndir (PS4)
RDR 2 İndir (Xbox One)

En Çok Satan Oyunlar Listesi

01. Red Dead Redemption 2
02. Call of Duty: Black Ops 4
03. FIFA 19
04. Forza Horizon 4
05. Spider-Man
06. Mario Kart 8: Deluxe
07. Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
08. Assassin’s Creed Odyssey
09. Lego Harry Potter Collection
10. Lego DC Super Villains