Fortnite, Sezon 9 Öncesinde Volkanı Aktif Hale Getirdi

Fortnite, Sezon 9 Öncesinde Volkanı Aktif Hale Getirdi

Fortnite Sezon 9 Geçiş Olayları

Fortnite Sezon 9 Geçiş Olayları

Fortnite, bağlanabilecek birkaç yeni dünya olayı ile Sezon 9‘un tanıtımını yapmaya devam ediyor. İlk olarak, bir dizi gizemli rune’un dördüncüsü Loot Gölü’nün altındaki mahzende delik açtı. Kısa bir süre sonra adanın yanardağından duman yayıldı.

Fortnite subreddit’indeki kullanıcılar her ikisini de eylem halindeyken yakaladı. Volkanik duman bir “kasırga” olarak karıştırılmıştı ama yıkıcı bir şeyin habercisi gibi görünüyor.

Tüm bunlar, sezonsal değişime eşlik edecek bir sonraki büyük dünya olayının temelini atıyor gibi görünüyor. Gelecek sezon birkaç hafta içinde başlayacak, bu yüzden olayın tanıtımının yapılmasının vakti geldi diyebiliriz. Fortnite, sezon değişikliklerine, haritayı bozan ve yeni oyun öğeleri ekleyen dünya olaylarıyla eşlik etme eğilimindedir. Bir volkanik patlama kesinlikle bu tasarıya uyacaktır. Ancak oyunun bir eğri topu attığı ve olayların beklenmedik bir şeyi tetiklediği bilinmektedir.

Şuan Fortnite’ta Avengers: Endgame geçit etkinliği mevcuttur. Endgame beraberinde kendine özel challenges görevleri de getirmiştir. Ayrıntılı bilgiler için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Fortnite Sezon 8, Hafta 9 Challenges

Fortnite 8.50 Güncellemesi Avengers: Endgame

Fortnite Avengers: Endgame Challenges

Fortnite İndir