Ghost Recon Breakpoint: Baskınlar Hakkında Bildiklerimiz

Ghost Recon Breakpoint: Baskınlar Hakkında Bildiklerimiz

İlk olarak oyuncular Skell Technology’nin çok bölgeli bir adada helikopterleri vurulduktan sonra basitçe hayatta kalmak için mücadele ederken kendilerini savunmada bulacaklar. Silikon Vadisi tarzı teknoloji şirketi, büyük bir drone üreticisidir (Twitch’in Rainbow Six Siege’de kullandığı dahil), ancak ada, Cole Walker adlı eski bir Hayalet Takım Lideri tarafından sızdıktan sonra karanlığa büründü.

 

Ayarlamaların da belirttiği gibi, oyuncular Walker’ı ele geçirirken bir çok yüksek teknolojili rakibe karşı karşıya gelecek ve adada gerçekte neyin ortaya çıktığını öğreneceklerdir. Başka bir Ghost’u ele geçirmek zorunda olmak, Ghost Recon Breakpoint için ilk oyun değil, ancak: Ubisoft, diyalog seçenekleri, drone-pekiştirmeli savaş, yeni hayatta kalma unsurları ve baskınlar içeren çok sayıda yeni oyun elementi ekledi.

 

Auroa adası ayarı karlı tepelerden kumlu plajlardan ormanlara, çöllere ve hatta bir volkana kadar her şeyi ağırlayacaktır. Oyuncular, adanın tamamını oyunun ilk dakikasından itibaren tamamen keşfedebilecek olsalar da, oyunun sonundaki baskın olaylarının gerçekleşeceği yer burası değil. Yaratıcı yönetmen Eric Couzian’a göre, Ubisoft oyunun sonlarına yapılan baskınları barındıracak ikincil bir ada yaratıyor.

 

 

Oyunun ana anlatımı, oyuncuların yukarıda belirtilen ve Wildlands’de bir müttefiki olan yukarıda belirtilen Cole D. Walker’a karşı geri adım attığını görecek. Oyunun kahramanı ile derin bir geçmişi var ve yapı taşlarının ilginç bir hikaye için hazır olduğunu gösteriyor. Couzian, oyun sonu baskınlarının kendi ayrı anlatılarını kapsayacağını ve Walker dışında başka bir karakter etrafında odaklanacağını açıklıyor.

 

 

Ghost Recon Breakpoint lansmanında bir PVP unsuruna sahip olacak olsa da, baskınlar sadece Ghost oyuncuları Nomad, Fury, Vasily ve Fixit takımları kurabilen oyuncularla işbirliği yapacak bir deneyim olacak. Oyunun geri kalanına benzer şekilde, oyun tarzlarına uygun farklı sınıflar seçebileceklerdir. Oyun, keskin nişancı, panter (gizli) ve saldırı (run-and-gun) içeren beş farklı sınıfta başlayacak. Couzian, bu sınıfların çok kısa bir süre sonra artacağını, yeni sınıfların lansman sonrası içerik olarak geleceğini belirtti.

 

Baskınlar için ortak bir ilerleme sistemi olacak ve oyuncuların ana anlatı mücadelesine veya hala gizli PVP içeriğine geri döndüklerinde Auroa adasına geri dönebilecekleri ganimet ve ödüller kazanmalarını sağlayacak.

 

Ghost Recon: Wildlands’ın son iki yılda gördüğü lansman sonrası desteği göz önüne alındığında, oyuncular Breakpoint’teki baskınlar söz konusu olduğunda lansman sonrası destek için ne kadarını göreceklerini az çok saptayabilirler.