RAID: World War 2’ da Nazi Savaş Makinalarını Yokedin.

RAID: World War 2’ da  Nazi Savaş Makinalarını Yokedin.

Kurallara uymayan geleneksel olmayan ve uyuşmayan askerlerden oluşan Nazi ordusunu alt etmek gibisi yok. Yukarıdaki sinematik tanıtım videosunda da görebileceğiniz gibi, RAID: World War 2, dört oyuncuya kadar imkan tanıyan bir işbirliği FPS’si olduğunu bağıra bağıra söylüyor. Hırvat geliştiricisi Lion Game Lion tarafından hazırlanan ve Starbreeze tarafından yayınlanacak olan bu aksiyon oyununun bu yaz çıkması bekleniyor.

Basın ise oyunu şöyle tanıttı:

“Bu oyun,İkinci Dünya Savaşı sırasında  Nazilerin altınını çalmak için oluşturulan ve gizli görev yürüten Müttefik akıncıları oynamanızı sağlayan, aksiyon dolu dört kişilik bir FPS.”

‘’RAID: World War 2, sayısı dört oyuncuya kadar çıkabilen ekiplerin, Nazi savaş makinesini içeriden yok etmek için düşman hatlarının arkasına gizlice gizlenmesini oyuna konu eder. Rejimi sistematik bir şekilde ortadan kaldırmak ve kurtuluşa ulaşmak için savaşın farklı yerlerinden  çeşitli görevlede müttefik askerlerine yardım edin.’’

Nazileri öldürmek ve kasalarını boşaltmanın zevk verici olacağını düşünüyoruz fakat, oyunda yer alan çeşit çeşit birlikler hakkında bir şey bilmiyoruz.

Resmi site “Daha yüksek bir sebep izlemiyorlar ve onların pervasızlığı onları bu tür görevler için ideal kılıyor. Özgürlüğü şiddetle aradıkları için öldürmek ve ölmek onları askeri yaşamının bir parçası haline geliyor.’’ diyor.

Her ne kadar RAID: 2. Dünya Savaşı yaz ayına kadar çıkmış olmayacak olsa da, oyunu denemek için yaza kadar beklemek zorunda kalmayacaksınız. Oyunu bu hafta sonu PAX East’de oynayabilirsiniz. Katılmayı düşünenlere aşağıda oyundan bazı görüntüler paylaşacağız.  Ayrıca oyunun tanıtım videosunu da paylaşıyoruz.