Stranger Things Fortnite Skinleri ve Eşyaları Çıktı

Stranger Things Fortnite Skinleri ve Eşyaları Çıktı

Stranger Things Fortnite Skinleri ve Eşyaları

Stranger Things Fortnite Skinleri ve Eşyaları

Fortnite, bazı Upsidedown portalları da dahil olmak üzere oyuna giren Stranger Things parçalarıyla Stranger Things geçit etkinliğine başladı. Artık etrafınızda Netflix dizisinden modellenmiş yeni skin ve diğer kozmetik ürünler ile Stranger Things ortamı görebilirsiniz.

Twitter’da açıklandığı gibi, Stranger Things içeriği, Şef Hopper ve Demogorgon’dan modellenen kıyafetleri ve Vines Wrap’ı içeriyor. Kozmetikler 4 Temmuz’da yeni Stranger Things sezonunun prömiyeriyle birlikte eklendi.

Hayranlar dizinin dondurmacısını oyunda faktettikten sonra Netflix, Fortnite geçidini ima etmişti. Bu panel aynı zamanda 2020’de çıkacak olan bir başka Stranger Things video oyunu ve 3. Sezon ile birlikte çıkan SNES brawler tarzı oyun hakkında daha fazla ayrıntı açıkladı.

Bu arada, Fortnite diğer sezonluk challenges ile hala 14 Days of Summer etkinliğini kutluyor. Oyun, Sezon 10’un lansmanı için hazırlanıyor ve buna ithafen tuhaf olaylar görünmeye başlandı. Bunlardan biri, sezonsal değişime etki edebilen dev bir lastik ördek. Konu ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca gelecek sezon geldiğinde, yeni sistem gereksinimlerini de getirecek. Bu yüzden hazır olduğunuzdan emin olun. Fortnite yeni sistem gereksinimlerine aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşabilirsiniz.

Fortnite Yeni Sistem Gereksinimleri