Red Dead Redemption 2’nin Gizemleri

Red Dead Redemption 2’nin Gizemleri

RDR 2 Gizemler

RDR 2 Gizemler

Red Dead Redemption 2‘den önce herhangi bir Rockstar oyunu oynadıysanız, muhtemelen geliştiricinin saçma ve sarmal Paskalya Yumurtaları diye adlandırılan gizemli şeylere olan yakınlığını iyi biliyorsunuzdur. Rockstar‘ın son oyunu da bundan farksız değil. Red Dead Redemption 2 vahşi doğada her yere yürüyebileceğiniz ve kolayca ilginç bir şey bulabileceğiniz kesinlikle çok ilgi çekici ve akıllı sırlarla doludur.

Cesaretiniz varsa aramanız için elimizden gelenin en iyilerini toplamaya çalıştık. Dikkatli olun, bu gizemlerden birkaçı ve beraberindeki resimler, sizin isteğinize bağlı olarak spoiler olabilir. İşte RDR 2 gizemleri.

Oyundaki silahlar için Red Dead Redemption 2 Silahlar ve gizli olan silahların nerelerde olduğunu öğrenmek için Red Dead Redemption 2 Gizli Silahlar konularımıza göz atabilirsiniz. Oyunda farklı rollerde oynamak istiyorsanız, RDR 2 Roleplay Karakterleri konumuza bakabilirsiniz. Nasıl avcılık yapacağınız ile ilgili bilgi istiyorsanız RDR 2 Avcılık konumuzu inceleyebilirsiniz. Ayrıca biraz daha fazla eğlenmek istiyorsanız oyunun hile kodlarını bulabileceğiniz Red Dead Redemption 2 Hileleri konumuzu inceleyebilirsiniz. Eğer Red Dead Redemption 2 indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

RDR 2 İndir (PS4)
RDR 2 İndir (Xbox One)

1. RDR 2 Gizemler: Bully 2?

1. RDR 2 Gizemler: Bully 2?

Yan görev olan “The Noblest of Men and a Woman” nın bir parçası olarak, efsanevi silahşörlerdeki arazi avı boyunca seyahat edecek ve görevler sizi bir düelloda beynini havaya uçurmadan önce onlar için keyfi görevleri yerine getireceksiniz. Bu değerli haydutlardan birini her zaman temizleyicilere götürdüğünüzde, bire bir silahını alacaksınız.

Görev çizgisindeki son silah ise en ilginç olanıdır. Tabancayı inceleyin ve namlunun her iki tarafında iki kez işlenmiş “Canis Canem Edit” i bulacaksınız. Yoksa bu Bully 2 için akıllıca bir referans mı? Avrupa’nın dışındakiler için Canis Canem Edit, Bully’in Avrupada kullanım şekliydi. Bu oyunun Rockstar’ın bir sonraki projesi olmasıyla ilgili söylentilerle, bu konuya değinmek mantıklı olacaktır.

2. RDR 2 Gizemler: Gerçek Orada Bir Yerde

2. RDR 2 Gizemler: Gerçek Orada Bir Yerde

Red Dead Redemption 2’de iki UFO var. İnanılmaz bir şekilde, her ikisi de zaten bulundu ve gizem devam ediyor gibi görünüyor. İlki gecenin ortasında rastgele bir kulübede bulunabilir. Haritada, bulmak için N and the O of ‘New Hanover’a bakın. Oraya gece 2:00 civarında gidin ve yeşil ışıkta yürüyeceksiniz.

Uçan bir fincan tabağı görmeye çalışın ve çıkmadan önce kontrolünüzü tamamlayın, çünkü çıkış yaptığınızda hızlanır. Odadaki bir notu alabilirsiniz. Kuhkowaba hakkında konuşan gizemli bir vaazdan, dağınık kulübelerde yaşayanların ibadet ettikleri galaksilerin ve zamanın gezgininden bahseder.

3. RDR 2 Gizemler: İnanmak İsteyebilirsiniz

3. RDR 2 Gizemler: İnanmak İsteyebilirsiniz

Diğerinin yanı sıra Red Dead Redemption 2, uzaylı karşılaşmalarında aynı tabakanın daha güçlü bir görünümü ile ikiye katlanıyor. Spider Gorge’nin yakınında buz gibi ölümde kristalleşmek bir çiftin bir araya toplanmış, karla kaplı bir kampı bulun. Ellerinde bir perspektifin ötesinde anlamı olan Panoramik Harita bulunmaktadır.

Geceleri Mt Shann’a gidip en tepede güneye doğru bakarsanız, bu oyundaki UFO’nun ikinci görünümünü göreceksiniz. Bu kez, uçan daire uzaklaşmadan önce süzülüyor. Eğer ona ateş edersen, o süreci hızlandırabilirsin. GTA 5’in geniş ve saçma sapan Chiliad Mystery’si gibi, zamanla ortaya çıkacak olan bu devam eden gizem için daha fazla bölüm var.

4. RDR 2 Gizemler: Kraff, 4. Paradigmanın İmparatoru

4. RDR 2 Gizemler: Kraff, 4. Paradigmanın İmparatoru

Grand Theft Auto 5 ilmine katılıyorsanız, bundan hoşlanacaksınız. Maceralarınız sırasında, “Geology for Beginners” adlı bir yan görevin karşısına çıkabilirsiniz. Burada gizemli doğum işaretli bir adam Francis Sinclair adını verdiğinizde, “anlayamayacağınız nedenlerden dolayı” harita üzerinde 10 kaya oyması bulmanızı ister. Bu, gökdelenleri, kadim figürleri ve nükleer savaşı içeren bir zaman bükme duvarına neden olur. Görevi hallettiğinizde, görevi veren orada değildir. Ama karısı, sağ gözünde doğum işareti ile tam olarak ona benzeyen bir çocuk taşıyor. Kocasının bir yıl önce öldüğünü söylüyor.

Bu, GTA V‘de atıfta bulunulan zaman yolculuğu kehanetinin bir parçasıdır. Bu oyundaki Scientology parodi ‘Epsilon Programı’nı hatırlarsanız, ünlü doğum lekesini taşıyan 4. Paradigmanın zaman yolculuğu imparatoru Kraff adlı bir şeye ibadet ederler. Aynı zamanda dünyanın 157 yaşında olduğunu, uzaylıların var olduğunu ve spermin olmadığını düşünürler.

5. RDR 2 Gizemler: Donkey Lady’nin Dönüşü

5. RDR 2 Gizemler: Donkey Lady'nin Dönüşü

Red Dead Redemption oyuncuları, iki hayvan türünü karıştıran kayda değer, komik bir aksaklık olan Donkey Lady’i hatırlamayacaktır. John Marston’un bu Dr. Moreau yaratığını çölün etrafında üzerine binip sürdüğü YouTube videosu popülerler arasına girmişti. Donkey Lady videosuna buradan ulaşabilirsiniz. Rockstar arsızca, bu konuyu devam ettirmekte karar kıldı.

Ölmüş Donkey Lady kölesini bulmak için haritanın sol alt köşesinde Armadillo’nun hemen güneyine doğru ilerleyin. Conan the Barbarian’ından çıkan bir çarka hapsedilmiş. Kahraman elbette, bu görüşü kendi dergilerinde yazdıracak ve acımasız durumun ne kadar hastaca olduğunu anlatacaktır. Onunla bundan daha fazla etkileşim kuramazsınız.

6. RDR 2 Gizemler: Büyük Arkadaş Canlısı Dev

6. RDR 2 Gizemler: Büyük Arkadaş Canlısı Dev

Bu iki yönlü bir gizem. İlk olarak, R1 tuşuyla 30 hayvanı inceleyin ve Calumet Ravine’den güneye doğru, nehrin Wapiti Indian Reservation’nın doğusuna doğru ilerleyin. Standartan çok farklı bir kuş sürüsü göreceksiniz. Normalden daha sabit bir biçimde uçacaklar. Onları takip edin ve sizi bir devin inine götürecekler. Ne yazık ki, bunu göremezsiniz. Ama insani durumu ve yalnızlığı, bu düşünceli titanın karşılaştığı sorunlar hakkında sohbet edersiniz.

Birkaç gün içinde geri dönün ve durum benzer olacaktır. Yalnız kalmak ya da avlanmak arasında seçim yapmak zorunda olduğu açıktır. Nazik dev, zorlayıcı bir karakter olabilir. Ama devlerle ilgili daha fazlası vardır. Başka bir yerde, Clemens Point’te dev ile ilgili olabilecek ya da aslında Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption dergilerinde birçok kez kullanılan efsanevi Sasquatch adlı bir siluetin kemiklerini bulacaksınız.

7. RDR 2 Gizemler: Bir Aile İlişkisi

7. RDR 2 Gizemler: Bir Aile İlişkisi

Kendi yan görevine sahip bir gizemde, vahşi doğayı keşfettikçe özellikle korkunç ekranlara rastlayabilirsiniz. Ağzında sıkışan bir harita olan cesetle karşılaşabilirsiniz. Üç yırtık harita parçası sizi kilitli bir bodrumda saklanan suçluyu bulacağınız Valentine’nın hemen dışında bir yere götürecektir. Bu görevin nasıl yapılacağı ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Ürkütücü müzik notaları ve ürkütücü iç organlar sizi Oedipus kompleksi ile özellikle kötü bir psikopat olan Edmund Lowry Jr’un ellerine götürecek.

En ilginç olanı ise, GTA IV‘de açıkça aynı komplekse sahip olan ve Liberty City‘de diğer iğrenç eylemlerin yanı sıra kafa karıştırıcı jogging yapan Eddie Low ile ilişkili psikopatın adı.