Red Dead Redemption 2 Balıkçılık

Red Dead Redemption 2 Balıkçılık

RDR 2 Balık Nasıl Tutulur?

RDR 2 Balık Nasıl Tutulur?

Bazen kamp etten sıkılabilir ve hayvanlara saçma atmaktan biraz daha yetenekli yeni bir aktivite öğrenmek hoşunuza gidiyorsa, şansınızı balıkçılıkta deneyebilirsiniz. Red Dead Redemption 2, para kazanmak için çok sayıda aktivite sunuyor ve en kârlısı olmasa da, bu çok eğlenceli ve ekli yan görevler çok tatmin edici olabilir.

Bu makalede, sığlıklarda dizinizin derinliklerinde olduğunuzda oyununuzun en üstünde olduğunuzdan emin olmak için bir takım ipuçlarını derledik. Nasıl balık avlanacağına bakacağız. En küçükten en ölümcül avlanmaya kadar.

Ayrıca diğer hayvanları nerede bulup nasıl avlanacağınız ile ilgili bilgi için Red Dead Redemption 2 Efsanevi Hayvanlar konumuzu okuyun. Aynı zamanda bu hayvanların postları ile hangi kıyafetleri alabileceğiniz ve bu kıyafetleri nerede bulabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi için RDR 2 Kıyafetler konumuza bakın. Oyundaki silahlar için Red Dead Redemption 2 Silahlar ve gizli olan silahların nerelerde olduğunu öğrenmek için Red Dead Redemption 2 Gizli Silahlar konularımıza göz atabilirsiniz. Oyunda farklı rollerde oynamak istiyorsanız, RDR 2 Roleplay Karakterleri konumuza bakabilirsiniz. Nasıl avcılık yapacağınız ile ilgili bilgi istiyorsanız RDR 2 Avcılık konumuzu inceleyebilirsiniz. Oyunda saklı olan ilginç şeyleri merak ediyorsanız Red Dead Redemption 2’nin Gizemleri konumuzu okuyabilirsiniz. Ayrıca biraz daha fazla eğlenmek istiyorsanız oyunun hile kodlarını bulabileceğiniz Red Dead Redemption 2 Hileleri konumuzu inceleyebilirsiniz. Eğer Red Dead Redemption 2 indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

RDR 2 İndir (PS4)
RDR 2 İndir (Xbox One)

1. RDR 2 Balıkçılık: Küçük Adımlarla Başlayın

1. RDR 2 Balıkçılık: Küçük Adımlarla Başlayın

İpuçlarıyla başlamadan önce, balık tutmayı bilmeniz en iyisidir. Jack Marston ile iyi bir şekilde açıklayan sevimli bir görev var. Ancak bir rehber gerekiyorsa, radyal menünüzü açmak için L1/LB tuşunu basılı tutun, ardından sağ alt köşede Fishing Rod’u bulacağınız öğe seçiciye ilerlemek için R1/RB tuşuna basın. Aklınızdan çıkarmayın, bunu sadece bir su yatağının yakınındayken kullanabilirsiniz.

Hareketli. Çubuğunuzu L2/LT ile başlatın ve R2/RT ile suya atın. Uzun tuttuğunuzda, daha ileriye atılcaktır. Balıkları yakalamak için sağ çubukla yavaşça makaraya sarın ve güçlü bir darbe aldığınızda yakalamak için R2/RT’ye basın. O zamandan bu yana etkinlik kesinlikle çılgınca olur. Ancak en önemli tavsiyemiz, bir balık mücadele ettiğinde, hattı kırmasını önlemek için çubuğunuzu zıt yönde çekmeniz gerektiğidir. Hattı titreşimlerle test edip anlayabilirsiniz. Çubuğu yukarı doğru döndürmek ve işlemi hızlandırmak için sağ çubukla çok sert bir şekilde makarayı döndürün ve sol çubuktan geriye doğru çekin.

2. RDR 2 Balıkçılık: Tekneyle Çıkın

2. RDR 2 Balıkçılık: Tekneyle Çıkın

Bu oldukça sıradan bir ipucu, ama yine de son derece yararlı bir şey. Tam zamanlı bir balıkçılık kariyerine girmek istiyorsanız, muhtemelen bir teknenin alınması en uygunudur. Neyse ki, Hollandalı ve Hosea’nın sizi bir balık ve üçüncü kampa vardığınızda söylediği şarkı için götürdüğü görevden sonra, 450 dolarlık bir yükseltme satın alabilirsiniz. Size kampın yakınında görünecek ve size suya kolay erişim sağlayacak olan teknesini vermek için yaşlı bir adama ödeme yapacaksınız.

Açık suya girerken zaman kazanmak ve kıyı tarafından karaya oturmamak istiyorsanız bunu mümkün olan en kısa sürede yapın.

3. RDR 2 Balıkçılık: Lagras Her Zaman İhtiyacınız

3. RDR 2 Balıkçılık: Lagras Her Zaman İhtiyacınız

Balık avında en çok tutulan sır olan Lagras, yem, tuzak ve benzeri için tek adrestir. Yeminizi kaybettiğinizde veya avı kazandıktan sonra, burası çok önemlidir. Şimdilik bilinenlere göre, bu tür bir hizmet sunan haritadaki tek dükkan, bu yüzden kaçırmayın.

Sarf malzemelerini stoklamanız gerektiğinde veya sadece dostça bir satıcıyla sohbet etmek istediğinizde buraya gidin. Bu yükseltme işleminin kilidini açtıktan sonra kamptan hızlı bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

4. RDR 2 Balıkçılık: Kabarcık Bobber Yemler

4. RDR 2 Balıkçılık: Kabarcık Bobber Yemler

Yeminizi ve tuzağınızı aldıktan sonra, dışarı çıkabilirsiniz. Fakat her balığın yemi ısırmaya karar vermeden önce suda görmek istediği şeyler için belirli parametreleri vardır. Küçük balıklar ekmek ve mısır gibi çöpler ile uğraşırlar. Ama Lake Sturgeon ve Largemouth Bass gibi daha büyük balıklar, sadece Lure Gölü gibi, bulundukları ortama özgü Crayfish veya Lures gibi pahalı bobber yemlerle baştan çıkarılır.

Unutmayın, bu cazibeli balık avı, bir şey bulana kadar yavaşça makaranızı sarmanızı gerektirir. Oysa yem çok daha gevşektir, fiske atma dışında çok az girdi gerektirir. Bu bir ısırık için boğuşuyorsanız yakındaki balığı çekmede R2 ile birlikte kullanabileceğiniz bir taktik. Çok fazla yapın. Yakındaki balıkları korkutur ve hattı yalnız bırakır. Eğer bu sizin için biraz fazla ise, her zaman bir dinamit çubuğunu nehire sokabilir ve katliamınızın meyvelerinin tadını çıkarabilirsiniz.

5. RDR 2 Balıkçılık: Yamurlara Şükredin

5. RDR 2 Balıkçılık: Yamurlara Şükredin

Tuzak ve bobber yakınlığının yanı sıra, bazı balıklar yalnızca belirli ortamlarda ve genellikle sert hava koşulları sırasında yakalanabilir. Bunların çoğu oyun sırasında hissedilir. Bu kadar kesin olmamakla birlikte (bu parametrelerin bazılarını görmezden gelirseniz onları yakalayabilirsiniz), Sockeye Salmon’un nehirlerde bulunduğunu ve güneşli havayı sevdiğini bilmeniz yardımcı olurken, Trout çoğunlukla nehirlerde konaklıyor ve yağmur yağarken çıkıyor.

Bununla birlikte kural olarak, mümkün olan av miktarını artırmak için hava koşulları açık olduğunda balık tutmak en iyisidir ve çok spesifik bir şey aramadığınız sürece zamanınızı boşa harcamamanızı sağlar.

6. RDR 2 Balıkçılık: Kendinizi Koruyun

6. RDR 2 Balıkçılık: Kendinizi Koruyun

Balık tutmak için harika bir yer olmasının yanı sıra Bayou, özellikle geceleri, hayaletler, Gece Halkı ve diğer tüyler ürpertici sürüngenler ile sizi korkutabilir. Buraya kazık atmaya karar verirseniz, savunmanız için bir yedek planınızın olduğundan emin olun. Bu, balık tutmaya karar verdiğiniz her yer için geçerli, ama bataklıklar özellikle tehlikelidir.

Timsahlarla da dikkatli olun. Özellikle net görünmedikleri için sizi suya kolayca çekebilirler. Büyük levrek arayışında adacıklar arasında dolaşırken sizi pelte edebilirler.

7. RDR 2 Balıkçılık: Daha Büyük Balık

7. RDR 2 Balıkçılık: Daha Büyük Balık

Her zaman Bluegills ve Pickerel’den sıkıldıysanız, Jeremy’yi Flat Iron Lake’de görmeye gidin ve sizi Legendary Fish meydan okumasıyla karşı karşıya getirsin. Belirli balıkların nerede oturduğunu görmek için, eşlik eden haritayı kontrol edin ve yeminizle birlikte sallandığında uygun bir kıpırtı için hazır olun.

Bu balıklar dağınık olmaz ve eğer pratik yapmazsan bir saat kadar sürebilir. Burası, efsanevi deniz canlılarını çekecek şekilde tasarlanmış özel tuzakların kullanışlı olduğu yerdir. Bunları mümkün olduğunca erkenden 20 dolara Lagras’tan alın. Fazladan bir ipucu; çubuğunuzu yukarı doğru ayarlayın ve mücadele sırasında en fazla zamanı elde etmek için yorulduklarında kısa aralıklarla makarayı salın.