Red Dead 2 Online Güncellemesi Balıkçılık Challenge ve Daha Fazlasını Ekledi

Red Dead 2 Online Güncellemesi Balıkçılık Challenge ve Daha Fazlasını Ekledi

Red Dead 2 Online Güncellemesi

Red Dead 2 Online Güncellemesi

Red Dead Redemption 2‘nin çok oyunculu modu, Red Dead Online beta için en son güncelleme geldi ve yeni bir serbest dolaşım etkinliği ekledi. Etkinlik, adından da anlaşılacağı gibi, oyuncuları mümkün olduğunca çok sayıda balık yakalamak için diğerlerine karşı yarışmaya zorlayan bir “Fishing Challenge“.

Mücadelenin bir parçası olarak, oyuncular balıklar için en fazla toplam ağırlığı toplamakla görevlendirilmişlerdir; ve bunun Göller, Nehirler ve Bataklıklar gibi su türleri için farklılıkları vardır.

Yeni balıkçılık challenge‘a ek olarak, Rockstar, Gator Hat, Ortega Vest, Pelt Half Chaps ve Woodland Gloves gibi mağazalardan almak için bir dizi yeni eşya tanıttı. Wheeler, Rawson ve Co.’dan sınırlı bir süre için temin edilebilir.

Son olarak, Rockstar tüm hayvanları avlamak için yüzde 30 oranında XP artışı sağlıyor. Oyuncular ayrıca 5x Live Cricket, 1x River Lure, 1x Lake Lure ve 1x Swamp Lure birlikte gelen Balıkçılık Bakım Paketini alabilirler. Paket postanede veya kamptaki loxkbox’tan temin edilebilir.

Red Dead Online, PlayStation 4 ve Xbox One için mevcut olan Red Dead Redemption 2’nin çok oyunculu bileşenidir. Hala beta halinde. Bu güncellemenin yanı sıra, Rockstar, oyuncuların açık dünyada birbirleriyle nasıl etkileşimde bulunduklarını yenilemeye devam etmeyi planladıklarını belirtti. Stüdyo, oyuncuların bir arada bulunmalarına olanak tanıyacak yeni seçenekler eklerken, şimdiye kadar birçokları için önemli bir sorun olduğu kanıtlanan kederlenme olasılığını azaltır.

Red Dead Redemption 2, Xbox One ve PS4 için kullanılabilir. İndirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 İndir

Red Dead Redemption 2 Rehberi

 – Oyunda nasıl balık avlayacağınızı merak ediyorsanız RDR 2 Balık Nasıl Tutulur konumuza bakın. 

 – Ayrıca diğer hayvanları nerede bulup nasıl avlanacağınız ile ilgili bilgi için Red Dead Redemption 2 Efsanevi Hayvanlar konumuzu okuyun. 

 – Red Dead Redemption 2’de para nasıl kazanılır, sorusunun yanıtını merak ediyorsanız RDR 2 Para Kazanma konumuza göz atın.

 – Aynı zamanda bu hayvanların postları ile hangi kıyafetleri alabileceğiniz ve bu kıyafetleri nerede bulabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi için RDR 2 Kıyafetler konumuza bakın. 

 – Oyundaki silahlar için Red Dead Redemption 2 Silahlar ve gizli olan silahların nerelerde olduğunu öğrenmek için Red Dead Redemption 2 Gizli Silahlar konularımıza göz atabilirsiniz. 

 – Oyunda farklı rollerde oynamak istiyorsanız, RDR 2 Roleplay Karakterleri konumuza bakabilirsiniz. 

 – Nasıl avcılık yapacağınız ile ilgili bilgi istiyorsanız RDR 2 Avcılık konumuzu inceleyebilirsiniz. 

 – Oyunda saklı olan ilginç şeyleri merak ediyorsanız Red Dead Redemption 2’nin Gizemleri konumuzu okuyabilirsiniz. 

 – Oyunun online multiplayer modu Red Dead Online hakkında ipuçları için Red Dead Online Bilmeniz Gerekenler konumuza göz atabilirsiniz. 

 – Ayrıca biraz daha fazla eğlenmek istiyorsanız oyunun hile kodlarını bulabileceğiniz Red Dead Redemption 2 Hileleri konumuzu inceleyebilirsiniz.