RDR 2 Para Kazanma (Red Dead Redemption 2 Para Kazanma) – RDR 2’de Para Nasıl Kazanılır?

RDR 2 Para Kazanma (Red Dead Redemption 2 Para Kazanma) – RDR 2’de Para Nasıl Kazanılır?

Red Dead Redemption 2’de Para Nasıl Kazanılır?

Red Dead Redemption 2'de Para Nasıl Kazanılır?

Kumar oynayamayan bir kanun kaçağı atı olmayan bir kovboy gibidir ve Red Dead Redemption 2, Vahşi Batı’daki seyahatlerinizde topladığınız paraları çarpmanın birçok yolunu sunar.

Size para kazanma şansı veren dört mini oyuna sahip: Poker, Blackjack, Dominoes ve bıçak oyunu Five Finger Fillet. Eğer bu oyunlara aşina değilseniz, Rockstar’ın da kurallarını pek açıklamadığını varsayarsak nasıl olacağını çözmeniz biraz kafa karıştırıcı olabilir.

Ancak endişelenmeyin. Çünkü bu makalede, kâr elde etmede eğlenmek için ihtiyacınız olan tüm ipuçlarını ve püf noktalarını topladık. İşte RDR 2’de para kazanmak için Red Dead Redemption 2’nin mini oyunlarına göz atın.

1. Red Dead Redemption 2 Five Finger Fillet

1. Red Dead Redemption 2 Five Finger Fillet

Five Finger Fillet bıçakla oynana bir oyundur. Şanstan çok beceri ile ilgilidir. Parmaklarınızın arasındaki boşluklara bıçakla vurmanız gerekmektedir.

Five Finger Fillet oyununu nasıl, nerede oynayacağınız ve kazanmak için neler yapmanız gerektiği ile ilgili bilgileri Red Dead Redemption 2 Five Finger Fillet Nasıl Oynanır konumuzda bulabilirsiniz.

2. Red Dead Redemption 2 Poker

2. Red Dead Redemption 2 Poker

RDR 2’deki poker oyunu Texas Hold ‘Em Poker’dir. Elinizde iki kartla başlarsınız ve bahislerden sonra ortaya sırasıyla üç kart açılır. Ardından her iki turda birer kart daha açılır. Elinizdeki ve yerdeki kartlarla en iyi beş kartı oluşturan kazanır.

Poker oyununu nasıl, nerede oynayacağınız ve kazanmak için neler yapmanız gerektiği ile ilgili bilgileri Red Dead Redemption 2 Poker Nasıl Oynanır konumuzda bulabilirsiniz.

3. Red Dead Redemption 2 Dominoes

3. Red Dead Redemption 2 Dominoes

Dominoes kolay anlatılmayan bolca kuralları olan bir oyundur. Temelde çinilerinizi tahtanın üzerinde diziyorsunuz ve birbirleriyle eşleştirmeye çalışıyorsunuz. Bir kaç farklı versiyonu vardır.  

Dominoes oyununu nasıl, nerede oynayacağınız ve kazanmak için neler yapmanız gerektiği ile ilgili bilgileri Red Dead Redemption 2 Dominoes Nasıl Oynanır konumuzda bulabilirsiniz.

4. Red Dead Redemption 2 Blackjack

4. Red Dead Redemption 2 Blackjack

Blackjack kumarhanedeki en favori oyunlardan biridir. Oyunun amacı toplamda 21 sayısına yaklaşmaktır. Duruma göre krupiyerden kart isteyebilirsiniz. Resimli kartlar 10 puan değerindeyken, As nasıl kullanacağınıza bağlı olarak 1 veya 11 puan değerindedir.

Blackjack oyununu nasıl, nerede oynayacağınız ve kazanmak için neler yapmanız gerektiği ile ilgili bilgileri Red Dead Redemption 2 Blackjack Nasıl Oynanır konumuzda bulabilirsiniz.

Red Dead Redemption 2 Rehberi

Oyunda nasıl balık avlayacağınızı merak ediyorsanız RDR 2 Balık Nasıl Tutulur konumuzu; ayrıca diğer hayvanları nerede bulup nasıl avlanacağınız ile ilgili bilgi için Red Dead Redemption 2 Efsanevi Hayvanlar konumuzu okuyun. Aynı zamanda bu hayvanların postları ile hangi kıyafetleri alabileceğiniz ve bu kıyafetleri nerede bulabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi için RDR 2 Kıyafetler konumuza bakın. Oyundaki silahlar için Red Dead Redemption 2 Silahlar ve gizli olan silahların nerelerde olduğunu öğrenmek için Red Dead Redemption 2 Gizli Silahlar konularımıza göz atabilirsiniz. Oyunda farklı rollerde oynamak istiyorsanız, RDR 2 Roleplay Karakterleri konumuza bakabilirsiniz. Nasıl avcılık yapacağınız ile ilgili bilgi istiyorsanız RDR 2 Avcılık konumuzu inceleyebilirsiniz. Oyunda saklı olan ilginç şeyleri merak ediyorsanız Red Dead Redemption 2’nin Gizemleri konumuzu okuyabilirsiniz. Ayrıca biraz daha fazla eğlenmek istiyorsanız oyunun hile kodlarını bulabileceğiniz Red Dead Redemption 2 Hileleri konumuzu inceleyebilirsiniz. Eğer Red Dead Redemption 2 indirmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

RDR 2 İndir (PS4)
RDR 2 İndir (Xbox One)